Vinstrabåten kantrer ikke

Du skal kunne være trygg i en robåt. At Vinstrabåten ikke kan kantre når du er utpå er et viktig bidrag til en avslappet og trygg tur.

Veltesikker med 100 kilo vann under dørken

Ikke engang om du står på ripa og prøver hardt vil Vinstrabåten kunne kantre. Årsaken er de ekstra 70 – 100 kiloene med vann som opp- magasineres i et hulrom i kjølen under dørken når båten legges uti. Det blir umulig å velte båten i vannet fordi kjølen simpelthen ikke kan løfte seg over vannflaten.

Selvregulerende ballast

Vinstrabåten er tung når du trenger det og lett når du ønsker det som mest. God tyngde i bunn av båten gjør den veltesikker når du er i vannet. I tillegg gir tyngden i bunnen jevn fremdrift når du ror. Vannmagasinet tømmer seg gjennom et hull akterut straks båten hales på land. Tilsvarende fyller kjølen seg med vann gjennom hull foran og bak når den settes på vannet.

Trygg å ro og trygg å fiske fra

Vinstrabåten er ypperlig å fiske fra i innlandsfjorder, fjellvann og i skjærgården. Den vannfylte kjølen gjør båten både svært stabil og lettrodd. Den gjennomprøvde robåtformen og et høyt fribord sørger også for stor lasteevne. Fire mann som hver drar opp 25 kilo fisk en kveld på fjorden behøver altså ikke være en fiskeskrøne! Med Vinstrabåtens konstruksjon og utforming er det ingen grunn til at ikke både mannskap og fisk kan komme trygt i land. Det er også godt å vite at båten simpelt hen ikke kan synke.

Ta gjerne kontakt i dag så reserverer vi en båt omgående om du ønsker det. Frakt over hele landet.
Tlf: 908 24 758

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *